Oferta

 Cum devii client?

- Achizitionezi pachetul potrivit pentru tine; 

- Cumperi kit-ul EURO BROADBAND compus dintr-o antena de satelit marime standard (75 cm) si un modem de internet;

- Iti poti monta singur echipamentul sau poti apela la adresa de contact;

- Te conectezi la modemul EURO BROADBAND si navighezi pe internet de mare viteza.Oferta 08.09.2020

Tarifele si preturile nu includ TVA. 
*Pretul echipamentului Euro Broadband este de 1.782 lei fara TVA la cursul de schimb valutar de referinta 4.82 lei/Euro.

Pretul Echipamentelor Euro Broadband include Antena Satelit 0.75m cu kit instalare special TRIA, TRIA si Modem Internet prin Satelit. Echipamentele livrate nu includ suportul de prindere al antenei satelit si nici cablul coaxial dintre TRIA si Modem.

Taxa de Activare include activarea pe satelit a Serviciilor Euro Broadband si transportul echipamentului la locatie. Valoarea Taxei de Activare este de 275 EUR fara TVA la care se aplica Discount la cumpararea echipamentelor Euro Broadband.

**Clientul beneficiaza de un Discount de 100% din taxa de activare in cazul cumpararii echipamentelor Euro Broadband , pentru contractul cu durata minima contractuala de 1 an.

***Pentru protejarea bazei generale de abonati de congestiile datorate utilizarii in exces a Internet-ului din pachetele standard de catre anumiti utilizatori,Operatorul poate aplica o Politica de Utilizare diferita in functie de pachetul contractat, avand dreptul de a restrictiona temporar viteza de transfer a datelor la depasirea anumitor praguri de consum GB. In cazul in care un utilizator care are viteza restrictionata temporar doreste revenirea imediata la viteza de transfer nerestrictionata, utilizatorul poate achizitiona pachete Volume Booster de cate 1 GB in valoare de 7 EUR fara TVA / 1GB. Volume Booster-ele pot fi activate prin simpla apelare telefonica a Serviciului Clienti, serviciu disponibil Non-Stop, si vor fi taxate in factura lunii urmatoare.

****Optiunea Dublare Consum GB pentru pachetul Euro Broadband poate fi activata/dezactivata pe parcursul contractului. Odata activata, se poate solicita dezactivarea dupa minim 30 de zile.

*****Instalarea se poate executa de catre Client sau, contra cost, de catre instalatorul autorizat. Instalarea se negociaza direct cu instalatorul si se plateste direct catre acesta la momentul executarii lucrarii.

Durata minima contractuala este de 1 an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu